ABB koulutukset / trainings

Päivän koulutuksen linkki / Link for todays training

Tämä sivusto on tarkoitettu ABB:n yhteiskäyttötietokoneita käyttävien henkilöiden koulutukseen liittymiseen.

Napauta alla olevaa linkkiä liittyäksesi koulutukseen. HUOM! Olethan ilmoittautunut kyseiselle koulutuspäivämäärälle etukäteen www.lis.fi/abb -sivuston kautta ja varannut kalenterista (linkki) itsellesi yhteiskäyttöisen tietokoneen.

Jos olet tulossa työturvallisuuskortti -koulutukseen, voit avata käytettävän kurssikirjan tästä linkistä:

Työturvallisuuskortti -kurssikirja

Arbetssäkerhetskortet

Occupational Safety Card

Ohjeita webinaariin osallistujalle:

  • Voit osallistua tietokoneella tai tablet-laitteella, mutta varmistathan, että sinulla on toimiva kamera sekä mikrofoni. Nämä ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksenä.
  • Saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö. Jokaisella suorittajan on siis liityttävä koulutukseen omalla laitteellaan ja ilmoittauduttava erikseen.
  • Mikäli koulutukseen kuuluu koe, se suoritetaan sähköisesti koulutuspäivän aikana. Tenttisuoritus kirjautuu ilmoittautuneelle suorittajalle henkilökohtaisena.
  • Varsinainen linkki ja ohjeet koulutukseen liittymiseksi tulee suorittajalle erikseen sähköpostitse koulutusta edeltävänä arkipäivänä.
  • Ole hyvissä ajoin paikalla koulutuspäivän aamuna (viimeistään 15 minuuttia ennen koulutuksen alkamista), jotta koulutus päästään aloittamaan ajoissa.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne! / Our customer service will be happy to help you regarding further questions.

010 2399 060 / fi.koulutus@kiwa.com