Kemikaalirekisteri

InstaAudit-järjestelmän Kemikaalirekisteri-moduuli pitää käyttöturvallisuustiedotteet ajantasalla puolestasi ja sinä voit keskittyä olennaiseen. Teet myös kemikaalien riskinarvioinnit ja saat automaattisesti kemikaaliluettelon CLP-merkinnöillä. Voit myös tulostaa kemikaalin pikaohjeet (turvaohjeet) ja etiketit kemikaaliastioihin sisäiseen käyttöön.

Kemikaalirekisteri vapauttaa työaikaa vaaralausekkeiden naputtelusta ja käyttöturvallisuustiedotteiden etsimisestä oikeasti vaikuttavaan turvallisuustyöhön, samalla yrityksesi kemikaaliturvallisuus paranee.

 
 

FAQ – usein kysyttyjä kysymyksiä

Saanko tehtyä lakisääteisen kemikaaliluettelon?

Kemikaalirekisterin tärkein ominaisuus on lakisääteinen kemikaaliluettelo, eli saat tehtyä todella helposti ja nopeasti.

Ovatko kemikaalien merkinnät CLP-asetuksen mukaisia?

95% kemikaaleista on CLP-merkinnöille, joillakin asiakkaillamme on ollut vielä kemikaaleja, joiden toimittaja ei vielä ole päivittänyt niitä CLP:n mukaiseksi, nämä kemikaalit löytyvät myös.

Onko teillä kemikaalin XYZ käyttöturvallisuustiedotetta?

Todennäköisesti kyllä. Jos ei ole, niin asiakkaamme voi tietokantaan lisättäviä kemikaaleja osoitteeseen sds@instaaudit.com ja lisäämme ne tietokantaan ja ylläpidettäviksi.

Saanko tehtyä suhdelukulaskennan?

Et saa automaattisesti. Kemikaalirekisteri tarjoaa lähtötiedot sen tekemiseen excel-tiedostoon, mutta laskenta sinun tulee suorittaa itse.

Minulla on idea Kemikaalirekisteriin liittyen, kenellä voin sen kertoa?

Kun olet asiakas voit lähettää kehitysideoita osoitteeseen support@instaaudit.com. Saamme viikottain ideoita turvallisuuspäälliköiltä ja muilta käyttäjiltä ja toteutamme niistä parhaat.

Yrityksessämme on jo käytössä kemikaaliohjelma, mutta haluan vaihtaa teihin, miten onnistuu?

Otamme osaa, mutta ei hätää, vaihtaminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit halutessasi laittaa meille kemikaaliluettelosi excel-listana ja viemme palveluna (katso hinnasto alla) listauksen perusteella kemikaalit valmiiksi teille perustettavaan InstaAuditin-tilin Kemikaalirekisteriin. Tiedoston lähettämisestä kestää noin 1-3 päivää, muuta sinun ei tarvitse tehdä. Voit samalla ottaa käyttöön myös turvallisuushavaintojen keräämisen tai tarkastuskierrokset mobiililaitteilla. Työntekijät kiittävät kun turvallisuustyöhön on vain yksi toimiva järjestelmä, eikä montaa erilaista ja eri näköistä.

Kuinka iso projekti on Kemikaalirekisterin käyttöönotto?

Laita tilaus tänään, niin yrityksellesi avataan 1 päivän kuluessa Kemikaalirekisteri. Voit saman tien luoda kemikaaliluettelon, etsimällä tietokannasta teillä käytössä olevat kemikaalit. Voit ottaa kemikaalirekisterin käyttöön jopa päivässä

Kyllä, haluan laittaa kemikaaliasiat kuntoon!

Voit käyttää lomaketta myös yhteystietojesi jättämiseen, jos tarvitset lisätietoja.

Rudus Oy, Maiju Räsänen

“Aikaisemmin ylläpidimme kemikaaliluettelon intranetissä, ylläpitö oli työlästä ja kokonaiskuvaa kemikaalien käytöstä oli hankala saada. Otimme Kemikaalirekisterin käyttöön, koska halusimme tähän ratkaisun. Kemikaalirekisterin myötä kemikaalit on nyt hallinnassa, meillä on listattuna n. 250 kpl kemikaalia, määrä saatta vielä hieman kasvaa. Mahtavinta on se, että samassa InstaAudit-järjestelmässä meillä on myös turvallisuushavainnot, auditoinnit jne. Kaikki yhdessä paikkaa.”