Hygieniapassikoulutus

Elintarvikelaki (23/2006) edellyttää, että ilmoitetussa tai hyväksytyssä elintarvikehuoneistossa työskentelevän, pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita käsittelevän henkilön on osoitettava elintarvikehygieeninen osaaminen viimeistään 3 kk kuluessa tällaisen työn aloittamisesta.

Hygieniapassikoulutuksella valmistaudut hygieniapassitestiin, sekä syvennät hygieiapuolen osaamistasi. Koulutus ei ole pakollinen eli testiin voi osallistua myös ilman koulutusta.

Sopiiko meille ryhmäkohtainen vai avoin koulutus?

Ryhmäkohtainen koulutus on oikea valinta, kun haluat:

  • Osallistujille räätälöidyn koulutuksen – voimme räätälöidä koulutusmateriaalin tarpeidenne mukaan
  • Kohderyhmälle suunnatun koulutuksen – kouluttaja nostaa esille juuri teidän alanne tärkeimpiä asioita
  • Päättää itse koulutuspaikasta – koulutus voidaan järjestää meilkein missä vain
  • Päättää itse koulutuksen ajankohdasta – päätä päivämäärästä ja kellonajoista, myös illat ja viikonloput
  • Edullisen ryhmähinnan – jopa alle 10 henkilön ryhmäkoko voi olla avointa koulutusta edullisempi!